Get Adobe Flash player

Beköszöntő

"A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná!"

Lev Tolsztoj

Mit keresünk a világban? Kik vagyunk? Hova tartunk? Mitől vannak boldogabb és kevésbé boldog korszakaink? Kik és hogyan befolyásolják életünket, gondolatainkat? Milyen szerepeink vannak, és hogyan kell jól megélni azokat? Mitől függ, hogy egyszer varázslatos a kisugárzásunk, máskor nem? Van olyan, hogy szépnek és értékesnek látjuk magunkat, máskor meg nagyon nem? - Vannak hasonló gondolataid? Ha igen, akkor jó helyen jársz...

Az elmúlt évtized sok tapasztalást, tanulást és változást hozott az életemben. Megtanultam, hogy mennyire sérülékeny az emberi lélek, hiába hisszük, hogy most aztán innentől minden rendben lesz. látszólag ok nélkül "valami" előhozhat egy olyan emléket, rögződést, fájdalmat, ami akkor és ott nem került feloldásra, és jóval később aknaként robban és borítja fel az életünket.
Jól felkészült pszichológusok abban tudnak segíteni, hogy problémaorientált terápiát vagy analízist alkalmazva kidolgozzák a múlt sérüléseit. Az életmód tanácsadás sikerorientált folyamat, amely az ügyfél jelenlegi élethelyzetére és jövőjére vonatkozó terveire összpontosít. Ennek fényében célom az, hogy a jelen kerüljön olyan állapotba, amely során már nem vagy alig generálódnak elakadások, hogy a jelenből épülő jövő sokkal gördülékenyebb és boldogabb legyen.

Az életviteli tanácsadáson nem térképezem fel a teljes érzelmi életedet, nem állítok fel diagnózist, mely alapján kezeléseket végezhetne bárki. Azoknak lehetek a "trénere", akik külső támogatást keresve döntenek a változás mellett.

Az együttműködés feltétele az aktív részvétel, hiszen rajtunk múlik, hogy olyan életet élünk-e, amilyet szeretnénk. Abban segíthetek, hogy kitarts a döntéseid mellett, végighaladj a szükséges változtatásokon, megerősítsd képességeidet, növeld a teljesítményed, megszilárdítsd az énképed és növeld az önbizalmad.

Hosszú évek óta törekszem egy holisztikus szemléletre, hiszen a cél, hogy egyensúlyt teremtsünk és képesek legyünk megtartani, hogy mindannyian egy kiteljesedett életet éljünk. Egy teljes életben helye van emberi kapcsolatainknak, a karriernek, bármilyen munkának, ami örömet okoz, testi/lelki egészségünknek, a törődésnek másokkal szemben, szórakozásnak/kalandnak, hobbijainknak és spirituális életünknek. Egy jobb minőségű, szilárd élet csak egyensúlyra épülhet!

Eszközeim sokfélék

NLP, rendszerfelállítás, tranzakció-analízis, szupervízió, mediáció, angyalkártya, tarot, tesztek, társasjátékok, előadásanyagok, könyvek, filmek, vizualizációs gyakorlatok, de ha szükséges, más szakembereket (természetgyógyászt, MET-terapeutát, kineziológust, családállítót, gyógymasszőrt, mentálhigiénés tanácsadót, reflexológust, életmód tanácsadót stb.) is bevonok a folyamatba, amely segíthet a legjobb megoldás megtalálásában.

Az élet nagyszerű kaland, ne foszd meg magad a játék örömétől!

 

 

Kövess a facebook-on: