Megvalósítani vagy inkább mégsem?

Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Ha nem látod őket, akkor kattints ide és nézd meg a weboldalon

     
  tobbvagy 500x100  
  2020. január 17. Péntek  
   

Kedves Látogató!

Igen, tudom hogyan kell(ene) hírlevelet írni, hogy még érdekes is legyen. Mégis a rövid beköszöntő helyett jöjjön egyből a lényeg... 

 

 
   

Az elmúlt napon olyan energiákat korbácsoltak fel körülöttünk, amelyek egy sor fontos dolgot indítanak/indíthatnak be az életünkben. Rálátás, megértés, döntés. Talán zsigeri szinten éled Te is.

Ha dolgod van épp a MEGVALÓSÍTÁS témakörével, egy ideje foglalkoztat a téma, hogy valamin változtass, akkor jó szívvel ajánlom ezt a néhány perces videót figyelmedbe, amit facebook oldalamra töltöttem fel pár napja:

https://www.facebook.com/tobbvanbennedmintgondolnad/videos/588322525046842/

Ha pedig nem szólít meg, valószínűleg nincs is dolgod vele, akkor egyszerűen csak kívánok egy értelmes célokkal és hasznos felismerésekkel teli új esztendőt Neked!

szeretettel:
Hegedüs Erika
életvezetési tréner

 

 
       
   

Ha bármilyen kérdésed van vagy jelentkeznél egyéni coaching munkára, tanfolyamra, kérlek küldj egy e-mailt a következő címre: era@tobbvanbenned.com

 

Ezt a hírlevelet azért kaptad, mert korábban regisztráltál oldalamra, vagy emailcímed megadásával akció, szavazás, nyereményjáték során hozzájárultál információs anyagaim küldéséhez.

 

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide

lanyok