Get Adobe Flash player

"Az az ember, aki keresi önmagát, magára is fog találni, vagy legalábbis közelebb kerül önmagához. És azokat az embereket is megtalálja, akik neki ezen az úton segíteni tudnak."

Maxie Wande

Ha elakadtál, bizonytalan vagy: kérj segítséget az Angyaloktól!

Hosszú évek óta gyakorta segítenek az Angyal-kártyák illetve párkapcsolati elakadásoknál Symbolon párkapcsolat-kártyák. Évekig mások kártyáit használtam, de menet közben folyamatosan jöttek olyan visszatérő mondatok, gondolatok, amelyeket összegyűjtve rájöttem, hogy ezek üzenetek – talán az Angyaloktól. Fogadd szeretettel, használd, ha úgy érzed, hogy Neked is válaszokat adnak a lapok.

Legjobb akkor kérdezni, ha nyugodtan tudsz figyelni önmagadra, a benned zajló folyamatokra, igazi kérdésedre. Egy szép zene, füstölő, gyertya segít megtölteni energiákkal a teret, de ha önmagadban is képes vagy megteremteni a belső csendet, akkor biztosan jön a segítség. Mindig kapsz üzenetet a VALÓDI kérdésedre, ami mélyen foglalkoztat! Tanuld meg értelmezni a szavakat, jeleket, képeket! Véletlenek nincsenek, maximum nem tudjuk összerakni az összefüggéseket az adott pillanatban!

 

Válassz egy Angyal-kártyát!

 

 
 
 

Kövess a facebook-on:Hírlevél feliratkozás:

Feliratkozás

Bejelentkezés