Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

Nem annyira új ez a szó, de még kicsit szokatlan: “ÉNIDŐ.” Akár hiszed, akár nem, elképesztően fontos lenne az életünkben, hogy több-kevesebb, de rendszeres jelenléte legyen.

Randevú Önmagunkkal. Találkozás azzal, akit a legjobban szeretek. Minél többször találkozom “vele”, annál jobban kedvelem, annál inkább megismerem és egyre jobban szeretem. Hihetetlen?

Bővebben...

noero1Élünk, de sokszor inkább csak életben vagyunk. Miért is?

Honnan jön az energiánk? Hogyan tudjuk önmagunk generátorát újra és újra beindítani? Kik szívják el az energiáinkat? Ha látjuk, miért hagyjuk? Ha nem látjuk, mi lehet az oka? Miért maradunk egy energia-vámpír kapcsolat részese? Mit teszünk mi hozzá észrevétlenül, hogy tartósan hullámvölgybe kerüljünk? Miért hagyjuk, hogy az egónk meghazudtoljon bennünket? Igaz az, hogy a nők "agyalása" rontja el a legjobb lehetőségeket is?

Bővebben...

magabiztossagMit gondolsz az önzésről? El tudod fogadni, hogy egy egészséges önzés szükséges a stabil és kiegyensúlyozott élethez? Lelkiismeretfurdalás nélkül mersz kiállni az érdekeidért? Tudod és akarod megmutatni önmagad olyannak, amilyen vagy?

A magabiztosság begyakorolható! Korábbi negatív tapasztalásaink, fájdalmaink vagy félelmeink miatti szorongásaink ellenkondicionálással felülírhatóak! Az egész napos program során azon leszünk, hogy olyan kézzelfogható tapasztalásokkal gazdagodjunk, amelyeket hatékonyan tudunk majd alkalmazni hétköznapi próbatételeink során is!

Bővebben...

kertElvonulás a városból, de mégis a városban - csoportos önismereti program csütörtök délutántól vasárnap délutánig egy csodálatos helyen, Budapesten a Római parton.

Önismereti hétvége, sok gondolatébresztővel, új nézőpontokkal, a teljes megújulás érdekében. Jóga-óra, smink-tanfolyam, Nő-Erő építő, Egészséges Önző-Képző, meditálás a kertben, autogén-tréning, természetes testsúly-program, séta a Duna-parton, egyéni és csoportos elvonulások, uszoda, kert, pihenés, beszélgetések, közös sírások, nevetések, néhány nap együttlét, hogy aztán már semmi se legyen olyan, mint előtte! :)

Bővebben...

Coaching cél

  • a cég teljes alkalmazotti körének elkötelezettségét, motivációját fokozni
  • a közösséghez tartozási érzet megerősítése
  • az alkalmazottak együttes fejlesztése a hatékonyságnövelés céljából
  • a belső kommunikáció javítása a csoportfejlődés érdekében

Bővebben...

Kövess a facebook-on: