Get Adobe Flash player

"Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását."

William James

coachOK_logo_colorKreatív-Életvitel Coaching Nap 

 Mélyen kreatív lények vagyunk, és ha nyitottak vagyunk a bennünk áramló kreativitásra az ajándék, amit ezért cserébe kapunk az, hogy életünk lesz a legjobban sikerült műalkotásunk.

Bővebben...

tavasszal_foto2Ahogy a természet nyiladozni kezd, ugyanúgy a lelkünk is vágyakozik a változásra. Ilyenkor tavasszal természetes igényünk, hogy magunk mögött tudjuk mindazt, ami régi, megfáradt vagy idejemúlt. Egy ilyen testi-lelki megújuláshoz szeretne hozzájárulni a program.

Ahhoz, hogy felfedezzük értékeinket, bennünk rejlő tartalékokat, gyakorta szükség lehet egy külső tükör-tartóra, aki/ami képes megerősíteni, hogy meglássuk, valóban több van bennünk, mint azt korábban gondoltuk. Ezt a megtapasztalást bárki átélheti, sőt most mindezt ajándékba is kaphatja egy játék keretében.

Bővebben...

coachoknyiltnapSzeretettel és lelkesen várunk minden érdeklődőt

2011. március 12-én (szombaton) 10-18 óra között 

Budapesten, a Bécsi út 25. alatt (Carion Székház) tartandó rendezvényünkre! 

Bővebben...

angyalok-erdeje-karacsonyfaerdo-budapesten

Ezúton szeretnélek meghívni egy érzelmi és erkölcsi összefogásra, hogy együtt teremtsünk szép pillanatokat önmagunknak és másoknak! Tudtad, hogy az Angyalok köztünk élnek?!

Mi emberek a mai, rohanó világ elvárásainak megfelelően számtalan teher alatt roskadozva igyekszünk életünk minden területén egyforma intenzitással megfelelni. Tudjuk jól, hogy képtelenség ugyanazzal a maximalizmussal mindenhol teljesíteni, mégis erre törekszünk, gyakorta stresszes napok, szorongó pillanatok és leginkább túlhajszolt rohanás közepette. Mindig jön valami fontosabb, ami prioritást élvez, és legtöbbször az eddig fontosnak tűnő terveink beállnak a sor végére.

Bővebben...

Kövess a facebook-on: